Hang,- és Vizuáltechnika

Üzletágunk egyik legfontosabb küldetése, hogy a szervezeteken belüli kommunikáció és az oktatás színvonalának és hatékonyságának javításában partnereink segítségére legyünk. Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a belépő szintű vizuáltechnikai eszközök ugyanúgy, mint a csúcstechnikát - egyes márkáinknál - világújdonságot képviselő berendezések. Helyszínre beépített és  vezeték nélküli hálózati projektorok, kivetítők. Természetesen a hozzátartozó kiegészítőkkel (vásznak, táblák, vezérlőelemek, hang,- és fénytechnikai eszközök).

"Persze - mondhatja bárki - projektort venni nem nagy durranás, kinézek egyet a neten, meghozzák, bekapcsolom, vetít, aztán kész! Miért kell nekem ehhez az ITV Albatech, vagy bárki?"

Erre a feltevésre tapasztalataink adják a választ: azért kell az ITV Albatech, mert akkor elkerülhetőek az olyan - késői - felismerések amikor kiderül, hogy a megvásárolt készülék:

  • gyenge fényerejű, csak alkonyati félhomályban, ill. besötétített irodában használható - vagy
  • rendszeres irodaátrendezéssel (asztaltologatás), könyv-alárakodással kezdődik minden megbeszélés, mert csak akkor tudunk vetíteni oda és olyan méretben, hogy mindenki lássa a prezentációt - vagy
  • mobil ugyan, mégis használhatatlan, mert a főnök irodája túl kicsi, vagy éppen túl nagy ahhoz, hogy a falra vetíthessük ki bizalmas üzleti elképzeléseinket - vagy
  • értekezlet közben állandóan 15 perces szüneteket kell tartani, amíg a következő prezentáló kolléga gépéhez csatlakozni képes a kivetítő,
  • és még hosszan sorolhatnánk ...

Ha biztonsággal szeretne eligazodni a vizuáltechnikai eszközök egyszerűnek tűnő világában, akkor az ITV Albatech készséggel segít kiválasztani a megfelelő berendezést, megkeresve az Ön igényei és pénzügyi lehetőségei alapján az optimális megoldást.

S akkor még meg sem említettük az üzletágunk által képviselt - ma még kevésbé elterjedt - jövőbe mutató interaktív technikai rendszereket, amelyek segítségével a számítógépeken tárolt adatok, vagy prezentációk egyidejűleg több helyen - pl. egy vállalat különböző telephelyein, akár különböző kontinenseken, egy időben - kivetíthetőek, bármelyik helyszínen kézzel is felülírhatók, módosíthatók. A kézzel felülírt anyagok visszamenthetőek a számítógép(ek)re/USB-re, vagy akár e-mailen továbbíthatóak. Természetesen maximálisan megfelelve a bizalmas adatok kezelési feltételeinek.

Szeretne kommunikálni és közösen dolgozn távoli munkatársaival olyan hatékonyan, mintha ugyanabban az irodában lennének?

Megalapozottabb és gyorsabb piaci döntéseket kell hoznia, vagy jóváhagyatni az üzleti tervet a központi vezetéssel, hogy megelőzhesse versenytársait? 

Akkor válassza az ITV Albatech-et és mi megvalósítjuk Önnek azt a megoldást, aminek segítségével gyorsabbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá teheti a vállalaton belüli információk és szaktudás átadását.

Ennek érdekében forduljon hozzánk bizalommal, hívja szakmai képviselőnket vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy az info@itvalbatech.hu e-mail címen.